Døgnvagt

Vagtordning

Aalborg Hestepraksis har vagtsamarbejde sammen med lokale hestedyrlæger fra nærområdet. Det betyder at aften-, natte- og weekend vagter passes i dette samarbejde, og at vagtbesøg til akut tilskadekomne heste passes af kompetente og erfarne hestedyrlæger.

Vagtdyrlægen kan kontaktes uden for normal arbejdstid:

Mandag til torsdag 16.00 – 08.00
Fredag 14.00 – mandag 08.00 på telefon nummer 70 211 211.

Når uheldet er ude, står vores vagtkreds til akut rådighed for vores klienter 24 timer i døgnet 365 dage om året. I vagten er tilliden til dyrlægen altafgørende, og som kunde hos os, er du altid sikret adgang til et team af kompetente hestedyrlæger. Dette er et loyalitetsbånd mellem hesteejer og dyrlæger, og døgnvagt skal betragtes som en service overfor vores faste klienter. Man kan kalde det en VIP ordning. I vores vagtkreds er du fast klient, når dyrlæger fra vagtkredsen vaccinerer hesten hvert år eller har tilset hesten indenfor det sidste år. 

For få år tilbage brugte hesteejere oftest den nærmeste lokale dyrlæge til vaccination, rådgivning og behandling af hesten. De seneste år har der været en stigende tendens til at nogle dyrlæger tilser hesten indenfor normal arbejdstid, men ikke stiller et akut og dyrt beredskab til rådighed. Det kan skyldes at dyrlægen kommer fra en anden landsdel eller at dyrlægen udelukkende ønsker at arbejde indenfor normal dagstid, uden at lade sig forstyrre af akut opstået sygdom eller tilskadekomst. Planlagte besøg er mere effektive for dyrlægen, men efterlader ejeren uden sikkerhed for hjælp i en akut situation.

Flere steder i Danmark er situationen den at hesteejerne ikke kan få kompetent hjælp i vagten, eller også er der slet ikke nogen dyrlæger på vagt i deres område.

 

Vi er derfor glade for at vi fra den 1 januar 2019 udvider vores vagtkreds til at omfattende 8 specialiserede hestedyrlæger, der alle har et ønske om at yde den bedste service til vores klienters heste ved at tilbyde dem kompetent og professionel hjælp.

 

Vagtkredsen består nu af følgende praksis:

Aalborg Hestepraksis

Skovdalens Hestepraksis

Års Hestepraksis

Hestepraksis Himmerland

Ejdrup Hestepraksis

Rebild Hestepraksis

 

Det fungerer sådan at du får oplyst vagtdyrlægens nummer når du kontakter din daglige dyrlæge, og derefter kan du kontakte vagtdyrlægen direkte. Fremover vil der være et køretidstillæg der pålægges hvert eneste besøg på 500 kr plus moms. Til gengæld vil du aldrig komme til at betale mere end 550 kroner plus moms for det antal km vi kører.

Under besøget beder vi dig fremvise dit hestepas, så vi kan se at du bruger en af de vagtbærende praksis som din daglige dyrlæge. Efter hvert besøg afregnes der kontant, dette kan gøres via MobilePay.

Vi ser frem til at hjælpe dig og din hest når du har brug for os.

 

Vi gør derfor opmærksom på, at vi tillægger et beredsskabshonorar på kr 2500 kroner + moms til klienter der ikke betjenes af vagtkredsens dyrlæger i dagtiden. Dette tillæg er udover vores vagttillæg som mandag-torsdag imellem kl 16 og kl 23 er 100% og samme dage imellem kl 23 og kl 08 er 200%. Vagttillæg for fredag fra kl 14 til kl 23, samt lørdag og søndag fra kl 08 til kl. 23 er ligeledes 100% og samme dage imellem kl 23 og kl. 08 er 200%. 

Vi gør endvidere opmærksom på, at i forbindelse med vagtbesøg hos ikke faste klienter, skal der betales kontant ved besøgets afslutning. For at undgå unødige misforståelser, kan det omtrentlige beløb oplyses i telefonen, når besøget aftales.